Collection: Element

Gör dig redo för höst- och vinterlöpning.
Se produkterna
Element
Element

En joggingtur i friskt vinterväder kan vara riktigt uppfriskande och ge dig en härlig påfyllning av energi. Det är viktigt att se på väder och förhållanden som en utmaning och inte ett hinder. Det vet du redan om löpning är en aktivitet du gärna utövar under den kalla delen av året. Du har lärt dig att det inte finns någon anledning till att låta lite ruggigt väder hindra dig från att ta en uppfriskande löprunda. En löprunda på snö och is i minusgrader kan vara helt fantastisk, men rätt klädsel är absolut nödvändigt för att få en behaglig löpupplevelse. Det är viktigt att klä sig utifrån trelagersprincipen och att ha ytterplagg som skyddar bra mot väder och vind.

Kläderna i Element-kollektionen är gjorda för dig som gillar vinterlöpning, men även för dig som behöver mångsidiga träningskläder för olika utomhussporter året runt.

Element Jacka & Byxa

Element Jacka

Vår mest mångsidiga träningsjacka som kan användas året runt för löpning såväl som till andra sporter. Träningsjackan är tillverkad av ett slitstarkt material, har bra andningsförmåga och god flexibilitet i axelpartiet.

Jackan är mycket vind- och vattenavvisande och håller dig torr. Det finns ventilationspaneler på ryggen och under armarna. Jackan har en slimmad passform och reflekterande detaljer som gör dig att du syns mycket bra i mörkret.

Element Byxa

En smal och figursydd träningsbyxa för löpning och andra utomhusaktiviteter. Den är tillverkad av ett lätt och elastiskt material som är mycket vind- och vattenavvisande. Löparbyxans baksida har ett elastiskt material som andas och gör att byxan naturligt följer träningsrörelsen, även de stora rörelserna. Byxorna har meshfoder på låret och ventilation under knät som ger bra ventilation vid högre aktivitet.

Element Tights

Element Tights

Fodrade vintertights för kalla dagar och kvällar. Den mjuka och bekväma bortsade insidan garanterar optimal komfort och isolering. Tightsen är gjorda av slitstarka, bekväma och elastiska material som ger bra passform och rörlighet. Det finns stora reflexpaneler på benens sidor och i sömmen ovanför knäna.