Collection: Vision

Bästsäljare för längdåkning. Tillverkad av snabbtorkande, ventilerande och stretchiga material för att garantera hög rörlighet och flexibilitet i skidspåret.
Se produkterna
Vision
Vision

Bra hjälp i tävlingsspåret! Vår bästsäljande Vision-kollektion för längdåkning är perfekt för de tuffa dagarna i skidspåren eller på tävlingsdagen. Du kan välja mellan en tävlingströja i kombination med tävlingstights eller en tävlingsdräkt. Njut av rörelsefriheten i varje stavtag och steg du tar. Låt inte utrustningen begränsa dig.

Vision Tröja och Tights

Tävlingströjan och tävlingstightsen i Vision-serien är tekniska tävlingsplagg som är utvecklade i elastiska Bodyshape-fibrer och som ger utmärkt komfort, rörelsefrihet och flexibilitet.

Tekniska tävlingsplagg

Tightsen sitter tätt och bekvämt mot kroppen. Träningstightsen har ventilationspaneler bakom knäna för att garantera optimal fukttransport under intensiva aktiviteter. De här tekniska tightsen är ett mycket bra val för de som vill hålla farten uppe ute i skidspåret.

Tröjan har extra ventilerande material på underarmarna och ryggen för bästa möjliga ventilation. Den har även ett silikongrepp på nedre fållen för att hålla tröjan på plats samt ett halvt blixtlås i kragen. Tröjan har ventilationspaneler i de viktigaste svettzonerna för fukttransport och är perfekt för högintensiva sportaktiviteter.

Vision Tävlingsdräkt

Bästsäljare för längdåkning.

Vision har extra ventilerande tyg på underarmarna och ryggen för ökad fukttransport. Tävlingsdräkten är tillverkad av lycra, ett snabbtorkande, ventilerande och stretchigt material som ger bra rörelsefrihet och komfort.

Bästsäljande tävlingsdräkt

Väldigt elastiska material ger en tight passform och komfort samtidigt som den kompromisslöst klarar de krav som ställs på intensiv träning och tävling. Använd blixtlåset på framsidan när du behöver anpassa dig till
utomhustemperaturen eller till intensiteten på ditt träningspass.

Känn dig fri under såväl långa som korta och högintensiva skidturer. Flexibelt material med låg vikt ger dig den rörelsefrihet du behöver för träning och tävling.

En luftig mössa med låg vikt för träningspass med hög intensitet. Ventilerar väl och transporterar bort fukt för att hålla ditt huvud svalt.