files/Mesterbakeren-ski-skiing-trimtex-biathlon-skiskyting_3.jpg
files/Mesterbakeren-ski-skiing-trimtex-biathlon-skiskyting_3.jpg

Världsledande inom custom design

Trimtex är världens ledande leverantör av skräddarsydd design. Sedan 1976 har vi utvecklat sportkläder för nordisk råhet och sedan starten har vi varit specialisten på specialdesign. Det ligger i vårt DNA att erbjuda genuina produkter, utvecklade för framtiden och med en kvalitet som är gjord för att hålla. Vårt mål är att vara världens bästa leverantör av specialdesignade sportkläder.

Custom design

Oavsett om du ska tänja på dina egna gränser eller slå andras rekord så har vi kläderna som spelar dig bra. Vi erbjuder unika skräddarsydda mönster anpassade efter dina önskemål och behov.

Med oss ​​i teamet får du uppföljning av säljare som är specialister inom sitt område, ett stort designteam i ryggen som står redo att hjälpa dig att designa din skräddarsydda design och en leverantör som levererar din slutkollektion direkt till dig och din klubb, lag eller företag.

Vår produktion sker i vår egen fabrik i Europa, vilket gör att vi har en av branschens bästa och säkraste leveranstider på 5-7 veckor.

Behöver du design inspiration? Se förslag här.

1

Kontakta oss

Fyll i och skicka in kontaktformuläret. Vi kontaktar dig inom en arbetsdag för att påbörja konsultation och komma med designförslag.

2

Designprocessen börjar

Vi tar snabbt fram ett designförslag baserat på dina idéer och önskemål.

3

Produktion

Vi producerar och levererar er kollektion inom 5–7 veckor.

4

Leverans

Beställningen skickas direkt till dig.