Collection: Pulse

Pulse-kollektionen är redo för vad som än kommer i dess väg. Vi utvecklade de här produkterna för att täcka de flesta av dina utmaningar och krav.
Se produkterna
Pulse
Pulse

Pulse-kollektionen har som mål att möta kraven från aktiva skidåkare med varierande intensitet och varaktighet på sin träning. Kombinationen av skyddande material på utsidan och ett fleece-/mesh-foder på insidan håller dig varm i flera timmar.

Pulse Jacka och Väst

De vind- och vattenresistenta materialen framtill håller dig varm och torr, samtidigt som baksidans stretchiga material gör varje steg lättare.

Hållbar och fodrad längdåkningsjacka

De stretchiga områdena som andas både på baksidan och under armarna ger dig den rörlighet och ventilation du behöver. Allt annat är tillverkat av ett vind- och vattenresistent material som håller dig varm under alla väderförhållanden.

Pulse Väst

Varmt och skyddande lager för kalla förhållande med utmärkt ventilation och slitstarkt
material.

Kombinationen av skyddande material på utsidan och fleece-/mesh-foder på insidan håller dig varm även efter många timmar i spåret. Det ventilerande området med fyrvägsstretch på ryggen och under armarna ger inte bara västen en bekväm, åtsittande passform utan bidrar också med rörelsefrihet. Du får dessutom skydd från den extra höga och justerbara kragen. Det mjuka fodret i kragen och hakskyddet förhindrar skav.

Pulse Byxor, Tights och Shorts

Längdåkningsbyxorna har en slimmad passform designad för skidåkare och lämpar sig utmärkt för träning i skidspåret.

Pulse Byxor

Skidbyxorna har dragkedjor som går hela vägen upp på övre delen av låret, vilket gör dem enkla att ta av och på över dina skidskor eller tävlingskläder.

Pulse Shorts

Det här kan mycket väl bli din nästa favorit.

Det här plagget är främst tillverkat för uppvärmning innan tävlingar, men är också mycket passande för träningspass under extra kalla dagar. Materialen är desamma som i byxorna, borstad lycra baktill och fodrat mikrofibertyg på framsidan.

Pulse Tights

Pulse tights är specialgjorda för längdåkning. De håller dig varm när du vill åka snabbt under de kalla dagarna.

Pulse Tillbehör

Pulse-kollektionen täcker dig från topp till tå.

Pulse Merino Pannband

Tunt och bekvämt bi-elastiskt pannband med isolerande merinoull på insidan. Merinoull är ett unikt tyg som håller inne värmen samtidigt som det transporterar bort fukt.

Pulse Merino Mössa

Pulse merino-mössa är en klassiker bland längdåkare. En mjuk, stretchig mössa med ett skönt band av merinoull på insidan som går över öronen. Ingenting håller värmen och stöter bort fukt lika bra som merinoull, vilket gör det utmärkt för skidåkning.

Pulse Beanie

Pulse-mössan är en stickad mössa i två lager som håller öronen varma under både träning och fritidsaktiviteter på kalla vinterdagar.