Collection: Run

Produkterna i Run-kollektionen är mycket flexibla och följer dina rörelser oavsett vilket tempo du håller på dina löprundor. Dessutom är de tekniska plaggen tillverkade av lätta, bekväma, snabbtorkande och ventilerande material.
Se produkterna
Run
Run

Vad kännetecknar en bra löptur för dig? Är det naturupplevelsen? Träningsgemenskapen med vänner? Eller kanske är det känslan av att vara i god form och att du har kontroll både på kondition och kropp? Du märker förbättring och känslan av bemästrande gör dig både stolt och glad. Det flyter på och även vid snabbare tempo känner du dig starkare och starkare varje vecka.

Run-kollektionen är utvecklad både för dig som beskriver dig själv som en entusiastisk och passionerad löpare, och för dig som är en nyfiken och motiverad nybörjare när det kommer till löpning som träningsform. Oavsett fart och ambitioner är löpning en aktivitet med såväl fysiska som mentala fördelar. Det gäller oavsett om du springer inne eller ute, på stig, bana eller längs landsvägen. Rätt utrustning och kläder kommer att bidra till en förbättrad löpningsupplevelse och prestation. Run-kollektionen skapades med detta i åtanke. Den består av T-shirt, linne, tights i olika längder, löpartröjor och strumpor.
Produkterna lämpar sig också perfekt till träningsformer som cirkelträning, gymträning, handboll, fotboll, crossfit, spinning med mera.

Run Toppar

Run T-shirt SS

En teknisk T-shirt för de bra löpningsupplevelserna. Denna bästsäljaren är bekväm och funktionell och T-shirten har ventilationspaneler på ryggen och under armarna. Den lämpar sig utmärkt för löpning men den passar också mycket bra för andra typer av träning. Finns också i en Run Ecogreen-version som är tillverkad av 100 % återvunnen polyester och i en Re:mind-version som är tillverkad av utgångna material.

Run Linne

Ett utmärkt löparlinne för extra varma dagar och långa träningspass. Linnet är lätt och bekvämt att ha på sig, tillverkat av ett material som andas bra och med god fukttransport. Dessutom har den ventilationspaneler i sidan som ger extra andningsförmåga.

Run Zipp Tröja LS

En teknisk, lätt och bekväm långärmad träningströja för löpning under lite kallare dagar. Kombinera den gärna med en av våra löparvästar, eller använd den som ett mellanlager över en kortärmad tröja. Den är också bra att använda före och efter träning. Träningströjan har en kroppsnära passform och är mycket bekväm att bära. Den är tillverkad i ett tekniskt material som andas bra och med ventilerande egenskaper. Den har ventilationspaneler i svettzoner så att fukten enkelt transporteras bort från kroppen. Ännu större ventilationsmöjligheter ger den korta blixtlåsen framtill.

Run Tights

Run långa & korta tights

Tekniska och elastiska löpartights att använda både ute och inne. Tightsen – i olika längder – har en ergonomisk passform och är utvecklade i ett elastiskt tyg med fyrvägsstretch vilket gör att de känner dina rörelser mycket bra. Tyget är även snabbtorkande och ventilerar bra. Run korta tights lämpar sig ypperligt för intensiva träningspass, tävlingar och på löparrundor under varmare dagar.

Run Strumpor

Meryl Strumpor

Tekniska löparstrumpor som är designade för maximal komfort under träning och tävling. Löparstrumporna sitter bra på foten, torkar snabbt och transporterar bort fukt.