Collection: Trainer

Mångsidighet var nyckelfaktorn när vi designade denna kollektion som är tänkt att stärka träningsentusiaster när de gör det de njuter mest av – vara aktiva.
Se produkterna
Trainer
Trainer

Serien är inte bara en kundfavorit med stora marginaler utan även den mest mångsidiga i vår kollektion. Den matchar många av de behov som finns vid utomhusaktiviteter såsom löpning, vandring och längdåkning, under alla säsonger och förhållanden. Den passar utmärkt till de som utövar flera sporter.

Den omedelbara framgången gjorde serien till bästsäljare och även den som funnits längst av Trimtex kollektioner. Den första versionen kan spåras ända till företagets början. Serien har genomgått flera uppdateringar och utvecklingar. Vi är stolta över att kunna erbjuda specialdesignade produkter som ger dig träningsglädje även under alla förhållanden.

De senaste versionerna är uppdaterade med återvunnet yttermaterial.

Vi har formats av naturen och de nordiska väderförhållandena och lovar att leverera kompromisslös kvalitet och ta vårt ansvar gentemot miljön på största allvar. Trainer-kollektionen är tillverkad av minst 50 % återvunnet material för att kunna kategoriseras som det vi kallar Clean Grit.

Trainer Jacka

Tillverkad med återvunna material. Både yttertyget och fodret är återvunnet. Skyddar bra även under de något kallare dagarna. Ventilerande nog för att klara snabba turer. Tillräckligt flexibel för att klara en mängd rörelser. Lös nog för att passa alla kroppsformer. Teknisk nog att erbjuda några praktiska och smarta funktioner.

Framsidan
Jackans huvudsakliga material har vind- och vattenavvisande egenskaper. Den höga kragen
har ett hakskydd för ökad komfort runt huden. Reflekterande element längs den hellånga dragkedjan bidrar till ökad säkerhet.

Baksidan
Ventilationsöppning som hjälper till att stöta bort fukten. En reflexdetalj lyser gör dig mer synlig i mörkret och håller dig säker.

Sidorna
Sidopanelerna täcker även insidan på ärmarna och formar sig bra efter kroppen. De ger stor rörelsefrihet och ventilerar exceptionellt väl. Två stora fickor ger tillräckligt med förvaring under din träning och du kan dessutom dra åt linningen för förbättrad passform.

Trainer Byxor

Bästsäljande träningsbyxor. Yttermaterial och foder är båda tillverkade av återvunnet material.

Funktioner

Orienterare och terränglöpare uppskattar kombinationen av skydd framtill och flexibilitet baktill. Ventilationsöppningen under knäet ökar rörligheten och stöttar baksidans ventilerande tyg.

Det långa blixtlåset på benet ger dig möjlighet att använda byxorna under uppvärmning och
nedvarvning eftersom du enkelt kan behålla skorna på när du tar av och på byxorna. Den elastiska midjan med dragsko och enhandsjustering gör att byxorna lätt anpassas utifrån din kropp.