Collection: Vitric

Ett cykelset utvecklat med målet att ge dig den mest bekväma känslan, även efter flera timmar på sadeln.
Se produkterna
Vitric
Vitric

Användningen av mycket elastiska tyger garanterar en slimmad passform, som ändå är flexibel nog för dig att andas och röra dig fritt i. Genom att sätta normen och ta nya vägar erbjuds en lösning med rena snitt för ärmar, en padding som är formpressad och hängsleshorts tillverkade av återvunna tyg.

Våra Clean Grit-modeller innehåller 50% eller mer återvunna material. Vårt mål är att alla våra produkter ska vara 100% återvunna år 2030.

Vitric Tröja

Låg vikt och kompromisslös komfort. Slimmad. Flexibel nog att garantera maximal rörelsefrihet.

Framsidan

Vitric tröjan kompromissar inte med komforten. Stretchiga, men ändå tunna och ventilerande, tyger gör att tröjan känns som ett andra hudlager på din kropp.

Fräscha och tidlösa färger går hand i hand med vårt löfte om att enbart skapa de mest hållbara produkterna, som dessutom är optimerade för special design.

Baksidan

Det extremt ventilerande tyget på baksidan och axlarna hjälper till att föra bort fukt från huden, vilket håller din kroppstemperatur balanserad.

Vi har förstärkt sömmarna så att du kan fylla de tre fickorna hur mycket du vill. En fjärde ficka stängs med blixtlås för säker förvaring av nycklar eller betalkort.

Vitric Shorts

Tillverkade av ett stretchigt Body shape- och Lycra® Power-material för garanterat optimal komfort, rörelsefrihet och aerodynamik.

Paddingen

Paddingen är tillverkad av Eco Green-tyg och designad av Italienbaserade specialisten Elastic Interface. Padden är formgjuten och de zoner som är mest exponerade för tryck har olika densitet, vilket gör shortsen perfekta för längre turer.

Återvunna material

Panelerna runt paddingen är tillverkade av återvunnet material, samt går att få helt i sin egen design vilket är perfekt för våra teamkunder utan att av den anledningen kompromissa med kvaliten. Kompromisslöst. Äkta produkter.

För kvinnor

Vår bib-lösning för kvinnor gör det väldigt enkelt att ta av och på shortsen. Remmarna har platta sömmar och ligger bekvämt på dina axlar. Nästan osynliga under din tröja.